Dispositivos e acessórios
Traditional Fried Rice
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1765 mg
Proteína
30 g
Energia
2500 kJ /
598 kcal
Gordura
32 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mee Goreng Mamak
20min
Creamy Mac & Cheese
30min
Begedil Daging
30min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Browned lamb mince
20min
Ginger Fried Rice
15min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
All in one bowl bolognese
40min
Cooking White Rice
25min
No fail mash potato
20min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Cereal Prawns
30min