Dispositivos e acessórios
Traditional Fried Rice
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1765 mg
Proteína
30 g
Energia
2500 kJ /
598 kcal
Gordura
32 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Pork Adobo
55min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Chicken adobo
30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Chicken Afritada
30min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Mantao
1h