Dispositivos e acessórios
Salted Egg Yolk Custard Buns
Preparação 30min
Total 25h
25 pieces
Ingredientes
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
320.7 mg
Proteína
2.4 g
Energia
555.6 kJ /
132.8 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Stir-fry Chayote
25min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Cereal Prawns
30min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Chicken Rendang
1h 35min
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Nenhuma avaliação
Onsen Eggs
50min