Lemon Rosemary Chicken and Rice
TM6 TM5

Lemon Rosemary Chicken and Rice

4.2 (80 avaliações )

Ingredientes

  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g all-purpose flour
  • 3 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 pinch ground dried turmeric
  • 680 g chicken stock
  • 30 g lemon juice
  • 15 g honey
  • 225 g rice, white, long-grain
  • 1 lemon, sliced (6 mm rounds)
  • 4 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)
  • 225 g broccoli florets
  • fresh parsley chopped, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
2374.2 kJ / 567.5 kcal
Proteína
36 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gordura
25 g
Gordura saturada
6 g
Fibra
1.4 g
Sódio
915.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas