Dispositivos e acessórios
Golden Beet Gazpacho
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water1135 g
-
beetroot, golden, raw trimmed and cleaned1135 g
-
yellow pepper85 g
-
garlic cloves2
-
shallot15 g
-
15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava15 g
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve115 g
-
salt to taste1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
water to desired consistency370 - 395 g
-
manchego cheese to taste115 g
-
parsley leaf, fresh to garnish
-
crouton to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1436.5 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1943.3 kJ /
464.5 kcal
Gordura
37.7 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Molten Lava Cake
45min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Peach Hand Pies
1h 50min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Basil Pesto
10min
Allergen Free Overnight Oats
8h
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min