Dispositivos e acessórios
Golden Beet Gazpacho
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water1135 g
-
beetroot, golden, raw trimmed and cleaned1135 g
-
yellow pepper85 g
-
garlic cloves2
-
shallot15 g
-
15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava15 g
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve115 g
-
salt to taste1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
water to desired consistency370 - 395 g
-
manchego cheese to taste115 g
-
parsley leaf, fresh to garnish
-
crouton to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1436.5 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1943.3 kJ /
464.5 kcal
Gordura
37.7 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Apple Wheat Starter
72h 20min
Onion Tarte Flambée
1h
Golden Beet Gazpacho
50min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Vegan Pavlova
2h 45min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Creamy pea soup
40min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Miso Soup
40min
Eggplant Stacks
1h 35min
Maple Pecan Tart
1h 15min