Dispositivos e acessórios
Butternut Squash and Ginger Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.3 g
Energia
761.6 kJ /
182 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
21.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cozy Soups
10 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40min
Lamb with Rosemary Potatoes
Nenhuma avaliação
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Nenhuma avaliação
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Basic Soup Purée
45min
Brioche Buns
2h
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Tomato Soup
40min