Dispositivos e acessórios
Butternut Squash and Ginger Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.3 g
Energia
761.6 kJ /
182 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
21.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cozy Soups
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Green Goddess Salad
10min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Lamb with Rosemary Potatoes
Nenhuma avaliação
Carnitas
50min
Falafel Waffle
40min
Creamy Pea Soup
40min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Black tahini banana bread
1h 20min
Creamy pea soup
40min