Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
ou 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 406 kJ / 97 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 250 mg
Receitas alternativas
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Yu Sang
1u.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Shallot Oil
25 min