Dispositivos e acessórios
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Preparação 15min
Total 4h 15min
6 porties
Ingredientes
-
suiker30 g
-
avocado400 g
-
citroensap50 g
-
eiwitten2
-
chocoladedruppels50 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten100 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken130 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
melk150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
42.6 mg
Proteína
8.7 g
Energia
1829.4 kJ /
437.3 kcal
Gordura
32.1 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zoete Zomer: Desserts en Milkshakes
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min