Dispositivos e acessórios
Singapore Laksa
Preparação 5min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil120 g
-
prawn shell200 g
-
water550 g
-
shallots200 g
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded, sliced3
-
dried chillies soaked to soften20 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
candlenuts (buah keras)3
-
fresh turmeric20 g
-
fresh galangal50 g
-
dried shrimp soaked to soaften70 g
-
coriander powder1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted10 g
-
coconut milk750 g
-
tofu puffs cut in halves100 g
-
fish cakes sliced100 g
-
prawns peeled200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
300 g mixian (thick rice noodles)yellow noodles blanched300 g
-
hard-boiled eggs cut in halves3
-
bean sprouts (taugeh) blanched50 g
-
laksa leaves chopped20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1794.1 mg
Proteína
50.9 g
Energia
5501.8 kJ /
1315 kcal
Gordura
76.5 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
34.7 g
Hidratos de carbono
93.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Hero
10 Receitas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Pandan Sponge Cake
1h
Singapore Chilli Crab
50min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Char Kway Teow
25min
Kelantan Noodle Soup
40min
Nasi Goreng Kampung
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min