Dispositivos e acessórios
Steamed Siew Mai
Preparação 5min
Total 5h
30 pieces
Ingredientes
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1 mg
Proteína
4 g
Energia
219 kJ /
53 kcal
Gordura
2 g
Fibra
87 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Roti John
30min
Mapo tofu
30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mock Fin Soup
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Nenhuma avaliação
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Calamansi Juice
5min