Dispositivos e acessórios
Steamed Siew Mai
Preparação 5min
Total 5h
30 pieces
Ingredientes
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1 mg
Proteína
4 g
Energia
219 kJ /
53 kcal
Gordura
2 g
Fibra
87 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pandan Sponge Cake
1h
Char Kway Teow
25min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Stir Fried French Beans
15min
One Pot Chicken Rice
50min