Dispositivos e acessórios
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Steamed chicken
-
boneless chicken thighs (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips500 g
-
young ginger sliced10 g
-
garlic cloves chopped3
-
light soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
cornflour (starch)1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
Steamed egg
-
water220 g
-
eggs (approx. 3 eggs)150 g
-
salt½ tsp
Steamed rice
-
rice rinsed200 g
-
water1000 g
-
light soy sauce to drizzle1 tsp
-
fried shallots1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1019.7 mg
Proteína
33.9 g
Energia
1864.9 kJ /
445.7 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
45.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
First Flavours
30 Receitas
Internacional
Internacional
TM7 Homemade Classics
4 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nenhuma avaliação
Stir Fried French Beans
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Coconut Bao with Prawns
1h 40min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
ABC Soup
1h 10min
Cereal Prawns
30min