Dispositivos e acessórios
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Steamed chicken
-
boneless chicken thighs (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips500 g
-
young ginger sliced10 g
-
garlic cloves chopped3
-
light soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
cornflour (starch)1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
Steamed egg
-
water220 g
-
eggs (approx. 3 eggs)150 g
-
salt½ tsp
Steamed rice
-
rice rinsed200 g
-
water1000 g
-
light soy sauce to drizzle1 tsp
-
fried shallots1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1019.7 mg
Proteína
33.9 g
Energia
1864.9 kJ /
445.7 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
45.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
First Flavours
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Mapo tofu
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Ayam Pongteh
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Char Kway Teow
25min