Dispositivos e acessórios
Braised pork belly
Preparação 10min
Total 55min
3 portion
Ingredientes
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
3179 kJ /
760 kcal
Gordura
63 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Spring onion pork ribs
1h
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese three cup chicken
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min