Dispositivos e acessórios
Braised pork belly
Preparação 10min
Total 55min
3 portion
Ingredientes
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
3179 kJ /
760 kcal
Gordura
63 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min