Dispositivos e acessórios
Malaysian Spiced Fried Chicken
Preparação 10min
Total 4h 50min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 4-5 legs), with skin and bone1000 g
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
onion70 g
-
shallots40 g
-
curry leaves3 sprigs
-
ground turmeric1 tsp
-
ground fennel1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
curry powder2 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
white rice flour2 tbsp
-
vegetable oil to deep fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1116.8 mg
Proteína
49.5 g
Energia
2000 kJ /
478 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Beef Rendang
1h 30min
Curry Mee
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Char Kway Teow
25min
Sambal Kangkung
10min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min