Dispositivos e acessórios
Shanghai Mooncake
Preparação 20min
Total 50min
15 pieces
Ingredientes
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
1343 kJ /
321 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
33.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chopped Asian Salad
20min
Sous-vide Steak
Nenhuma avaliação
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Green juice (12 months+)
10min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Piñarita
5min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Milk chocolate hazelnut spread
15min