Dispositivos e acessórios
Chicken with Vegetable Rice
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Chicken with Vegetable Rice
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)17 ½ - 21 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
oil½ oz
-
carrots cut into pieces7 oz
-
zucchini cut into pieces7 oz
-
red bell pepper cut into pieces5 oz
-
2 vegetable stock cubes, crumbledvegetable stock paste2 tsp
-
oil1 ½ tsp
-
water42 oz
-
parboiled rice9 oz
Sauce
-
yellow onions cut into quarters6 oz
-
oil1 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¾ tsp
-
corn starch½ oz
-
chopped fresh parsley½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
25.3 g
Energia
1904 kJ /
454.8 kcal
Gordura
19.3 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome Service - Experience TM7™
35 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Paella
1h
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Garlic and sage mash
30min
Cuban Mojito
5min
Onion Tart (TM5)
1h
Beef pierogi
1h
Classic Yellow Cake
1h 30min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Orange Julius
5min