Dispositivos e acessórios
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
white onion cut into strips (1 in.)4 oz
-
red bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
green bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish1 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
olive oil1 ½ oz
-
lime juice1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
10 ½ oz arborio ricebomba rice10 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
chicken broth divided28 oz
-
canned green peas drained15 oz
-
roasted red peppers drained, cut into strips
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
646.9 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1739.9 kJ /
415.8 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
54.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Spanish Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min