Dispositivos e acessórios
Spanac cu năut
Preparação 20min
Total 30min
4 porții
Ingredientes
-
ulei de măsline extravirgin60 g
-
spanac tânăr, proaspăt300 g
-
chifle vechi de două zile40 g
-
migdale afumatemigdale decojite70 g
-
căței de usturoi2
-
pastă de roșii1 lingură
-
chimion măcinat½ linguriță
-
piper cayenne, măcinat¼ linguriță
-
boia dulce, afumată1 lingură
-
piper măcinat¾ linguriță
-
sare1 linguriță
-
oțet de Xeres40 g
-
apă100 g
-
năut, din conservă scurs (aprox. 2 conserve)480 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porție
Sódio
958.5 mg
Proteína
15.7 g
Energia
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Gordura
28 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gătește tradițional
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tiramisu de Crăciun
Nenhuma avaliação
Cocktail cu litchi
Nenhuma avaliação
Tortellini cu supă de carne
Nenhuma avaliação
Băutură de migdale
Nenhuma avaliação
Tocăniță de fructe de mare și porc
Nenhuma avaliação
Mocktail Galapagos
Nenhuma avaliação
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Nenhuma avaliação
Martini cald cu caramel și mirodenii
Nenhuma avaliação
Măsline marinate cu portocale
10min
Plăcintă de miel cu lămâie
Nenhuma avaliação
Tocană de năut cu legume
50min
Pad Thai
45min