Dispositivos e acessórios
Dubai pistachio macarons
Preparação 40min
Total 2h
32 pieces
Ingredientes
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
21.3 mg
Proteína
2.3 g
Energia
483.4 kJ /
115.5 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pistachio
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Teochew Braised Mixed Platter
Nenhuma avaliação
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Nenhuma avaliação
Indonesian green spice paste
40min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Custard horns
1h 45min
Bomboloni with Custard
3h 30min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Cheese and bacon scones
35min