Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 1.7 g
- Gordura
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 294 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Pasta jajeczna z awokado
35 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z łososia
5min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 Min