Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 1.7 g
- Gordura
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 294 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta z tuńczyka
20min
Śledzie po japońsku
45min
Pasta jajeczna z awokado
35min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z łososia
5min