Dispositivos e acessórios
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.3 g
Energia
951 kJ /
227 kcal
Gordura
17.9 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dining in with Friends
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Béarnaise Sauce
20min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Rhubarb Fool
1h 10min
Watercress Soup
25min
Bread Sauce
1h 25min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Salsa Verde
10min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Celeriac and Apple Soup
55min