Dispositivos e acessórios
Bacon, Leek and Emmental Tart
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
medium egg beaten1
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
bacon lardons200 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mixed salad leaves100 g
-
balsamic vinegar for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
713 mg
Proteína
18 g
Energia
2537 kJ /
612 kcal
Gordura
51 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Ham Hock Potato Bake
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min