Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2159 kJ / 518 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 39 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Sódio
- 584 mg
Receitas alternativas
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5 min.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Vegetarian Chilli
35 min
Veggie Wellington
2h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30 min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Spiced Red Cabbage
1u. 10min