Dispositivos e acessórios
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
Preparação 5min
Total 12h 5min
8 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)25 g
-
sugar200 g
-
mango, ripe cut in pieces, plus extra for serving650 g
-
plain yoghurt900 g
-
coconut milk unsweetened380 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mint leaves for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.3 g
Energia
1373 kJ /
328 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
46.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ice Cream
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Mousse
3h 20min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Houmous
13h 30min
Anko Ice Cream
10h 10min
Watermelon Ginger Spritzer
45min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Pineapple and Ginger Juice
5min
Crêpes Suzette
35min