Dispositivos e acessórios
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Preparação 1h 40min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms10 g
-
boiling water150 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
beef fillet500 - 700 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ - 1 tsp
-
fresh button mushrooms quartered300 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
Madeira wine, dry or sweet120 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)360 g
Assembly
-
egg beaten1
Carrots, Mash and Gravy
-
water500 g
-
carrots sliced (5 mm)600 g
-
milk350 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)1000 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
unsalted butter diced25 g
-
Madeira wine, dry or sweet50 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Proteína
51 g
Energia
4547 kJ /
1086 kcal
Gordura
50 g
Fibra
14.7 g
Hidratos de carbono
89 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking On Point
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Poached Eggs
30min
Duck and Pork Terrine
52h
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Boiled Eggs
20min
Hollandaise Sauce
15min
Mashed Potatoes
45min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Steak and Kidney Pudding
5h
Chocolate Mousse
3h 20min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2h 30min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Peppercorn Sauce
30min