Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Cupcakes
Preparação 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingredientes
-
sugar plus extra for sprinkling130 g
-
vanilla sugar1 Tbsp
-
lemons thin peelings of skin only3 - 4
-
medium eggs4
-
sunflower oil120 g
-
yoghurt lemon flavoured125 g
-
lemon juice20 g
-
gluten free plain white flour180 g
-
cornflour50 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.46 g
Energia
503 kJ /
120 kcal
Gordura
6.33 g
Hidratos de carbono
13.32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Sponge Cake
1h 50min
Cake in a Jar
35min
Gluten-free Christmas Cake
732h 30min
Sponge cake
1h 50min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2h 5min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h