Dispositivos e acessórios
Sticky Toffee Sponge Cake
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 slices
Ingredientes
Toffee Sauce
-
unsalted butter diced80 g
-
dark brown sugar120 g
-
double cream200 g
Sponge
-
margarine plus extra for greasing200 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour200 g
-
large eggs4
-
baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced220 g
-
icing sugar350 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
388.2 mg
Proteína
5.1 g
Energia
2779.4 kJ /
664.3 kcal
Gordura
42 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
19.8 g
Hidratos de carbono
68.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Red Velvet Cake
1h 20min
Bakewell Tart
1h 50min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Victoria Sponge
1h 10min
Carrot Cake
2h 30min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Chocolate Fudge Cake
1h
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Salted Caramel Shortbread
3h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Banana Blondies
40min