Dispositivos e acessórios
Parmesan and Rosemary Buns
Preparação 15min
Total 1h 45min
8 pieces
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water200 g
-
milk60 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
unsalted butter soft80 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
-
olive oil1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
11.5 g
Energia
1561 kJ /
373 kcal
Gordura
15.5 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgers
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Milk Bread
2h 20min
Cottage Loaf
3h 30min
White Finger Rolls
3h 30min
Herb Bread
1h 10min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Sandwich bread
3h
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Pitta Bread
2h
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Yoghurt Bread
2h
Chocolate Brioche Buns
4h 45min