Dispositivos e acessórios
Salted Caramel Chocolate Tartlets
Preparação 25min
Total 4h
10 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting170 g
-
cocoa powder30 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
icing sugar50 g
-
large egg1
Salted Caramel
-
light brown sugar80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
double cream70 g
-
fine sea salt¾ tsp
Chocolate Layer
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
double cream240 g
-
unsalted butter15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.9 g
Energia
2028 kJ /
485 kcal
Gordura
36.9 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate ganache
20min
Lemon Curd
20min
Caramel Sauce
1h 30min
Profiteroles
2h 15min
Choux Pastry
2h
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Lemon meringue tart
2h 30min
Salted caramel sauce
40min
Ben's Chocolate Cookies
40min