Dispositivos e acessórios
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
93 mg
Proteína
46 g
Energia
2926 kJ /
698 kcal
Gordura
56 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
32 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steak au Poivre
20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min