Dispositivos e acessórios
Chicken Pad Thai
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30.4 g
Energia
1968 kJ /
470 kcal
Gordura
26.4 g
Hidratos de carbono
27.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Korma
40min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Seafood Laksa
25min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Easy Satay Chicken
30min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Cashew Chicken
45min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min