Dispositivos e acessórios
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Preparação 40min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Fishcakes
-
brown bread torn in pieces200 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
water1000 g
-
fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)4
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini and Lemon Dressing
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
tahini50 g
-
water50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Serving
-
water500 g
-
mixed vegetables seasonal (see tip)500 - 600 g
-
vegetable oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
690 mg
Proteína
38 g
Energia
2984 kJ /
713 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Post-partum
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Lentil Moussaka
3h 30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40min
Shepherd's Pie
1h 40min