Dispositivos e acessórios
Hot and Sour Prawn Soup
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)2 stalks
-
fresh red chillies halved (according to taste)3 - 6
-
makrut lime leaves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
shallots halved70 g
-
chicken stock720 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced (3 mm)60 g
-
fish sauce40 g
-
sugar2 tsp
-
tom yum paste2 Tbsp
-
raw prawns, peeled200 g
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
spring onion halved, then shredded legnthways1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.4 g
Energia
448 kJ /
107 kcal
Gordura
2.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soup Season
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Green Curry Chicken
55 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Seafood Laksa
25 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Prawn Curry
30 min
Tom Yum Goong
30 min