Chinese-style Stir-Fried Vegetables
TM6 TM5

Chinese-style Stir-Fried Vegetables

4.3 ( 66 avaliações )

Ingredientes

  • 1 long red chilli halved, deseeded if desired
  • 2 garlic cloves
  • 10 - 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce to taste
    ou soy sauce to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
137.9 kcal / 577.1 kJ
Proteína
3.7 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.4 g
Sódio
359.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas