Dispositivos e acessórios
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
437.5 mg
Proteína
13.5 g
Energia
2717.3 kJ /
650 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Kung Pao Prawns
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Prawn Dumplings
1h 15min
Egg Fried Rice
35min