Dispositivos e acessórios
Salsa Verde
Preparação 10min
Total 10min
175 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 25 g
Proteína
1.4 g
Energia
595.3 kJ /
142.3 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Add Some Sauce!
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Béarnaise Sauce
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Hollandaise Sauce
15min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Creamy French Dressing
5min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Asian Vinaigrette
5min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min