Dispositivos e acessórios
Salsa Verde
Preparação 10min
Total 10min
175 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 25 g
Proteína
1.4 g
Energia
595.3 kJ /
142.3 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Add Some Sauce!
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Brandy Butter
10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Béarnaise Sauce
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Béarnaise sauce
20min
Beurre Blanc
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Hollandaise Sauce
15min
Basil Pesto
10min