Dispositivos e acessórios
Salsa Verde
Preparação 10min
Total 10min
175 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 25 g
Proteína
1.4 g
Energia
595.3 kJ /
142.3 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Add Some Sauce!
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chimichurri
5min
Tartare Sauce
10min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Béarnaise Sauce
20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Aïoli
5min
Asian Vinaigrette
5min
Baba Ganoush
1h
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Peppercorn Sauce
30min