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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pink food colouring
- 75 g raw beetroots
- 70 g water
Sponge cake
- 310 g unsalted butter softened, plus extra for greasing
- 280 g white sugar
- 1 orange zest only, no white pith
- 6 eggs
- 225 g plain flour
- 80 g self-raising flour
- 2 tbsp full cream milk
White fondant icing
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar plus extra for dusting
Pink fondant icing
- 25 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine
- 620 g icing sugar plus extra for dusting
Buttercream icing
- 250 g icing sugar
- 125 g unsalted butter cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp vanilla bean paste
Assembly
- 2 tbsp jam (flavour of choice)
- icing sugar for dusting
- water for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 901.3 kcal / 3785.6 kJ
- Proteína
- 7.2 g
- Gordura
- 30.2 g
- Hidratos de carbono
- 158.8 g
- Fibra
- 1.1 g
- Gordura saturada
- 17.7 g
- Sódio
- 220.8 mg
Receitas alternativas
S'mores cupcakes
2h 40min
Buttercream icing
10min
Triple treat ice cream cake
16h 45min
Critters and crawlers
2h 25min
Basic vanilla cake
55min
Freckle cake
26h 40min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Giant doughnuts
2h 40min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
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Pancake and fruit kebabs
1h
Lamingtons
1h 10min
Chocolate cupcakes
1h 20min