
Dispositivos e acessórios
Vegetable spring rolls
Preparação 45min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
vermicelli noodles50 g
-
boiling water for soaking
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
cabbage cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
garlic cloves5
-
vegetable oil plus etxra for deep frying20 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
fresh bean sprouts cut into halves150 g
-
salt½ tsp
-
spring roll pastry sheets12
-
water for brushing
-
sweet chilli sauce to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
135.3 kcal /
568.2 kJ
Proteína
1.3 g
Gordura
10.1 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
1.1 g
Sódio
429.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Taste of Thailand
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia