Vegetable spring rolls
TM6 TM5 TM31

Vegetable spring rolls

4.4 (30 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
  • ½ tsp salt
  • 12 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • sweet chilli sauce, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
568.2 kJ / 135.3 kcal
Proteína
1.3 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Gordura
10.1 g
Gordura saturada
1.1 g
Fibra
1.1 g
Sódio
429.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas