Dispositivos e acessórios
Lemon ice cream torte
Preparação 15min
Total 48h 40min
6 portions
Ingredientes
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
27.8 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Gordura
22.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Lemon tart
2h 15min
Saint-Honore
2h 45min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Easy coconut cake
1h 45min
Almond biscotti
3h 30min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free pasta
50min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Fruity pear mince tarts
2h 30min