Dispositivos e acessórios
Panforte ice cream bombe
Preparação 25min
Total 48h 25min
8 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey60 g
-
egg yolks4
-
ground cloves1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
mascarpone cheese500 g
-
roasted almonds100 g
-
glacé cherries30 g
-
mixed dried fruit (e.g. dried cranberries, raisins, apricots, figs)200 g
-
dark chocolate broken into pieces200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
273.2 mg
Proteína
12 g
Energia
3357 kJ /
799 kcal
Gordura
58 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
32.5 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Berry cordial
40min
Custard
10min
Lemon cake
2h
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20min
Fresh pasta dough
1h
Saffron arancini
25h 25min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Gnocchi
1h 40min
Classic mushroom risotto
30min