Versões compatíveis
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 2 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice, (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 eggs
- 2 sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed
- 100 g manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g butter
- 30 g oil, plus extra for frying (approx. 250-300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained
- 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 10.8 g
- Gordura
- 23.5 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 159.6 mg
Receitas alternativas
Aussie meat pies
2h
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Herbed lavosh
55 min
Pear shrub
48sa 35 dk
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
Pork vindaloo
2h 20 min
Tomato pasta sauce
40 min
Roti (for two)
25 min
Rogan josh
1sa 35 dk
Mango, ginger and chilli chutney
25sa 10 dk
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15 min