Dispositivos e acessórios
Basic vegetable stock
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
695.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
296.8 kJ /
70.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Chai tea
15 Min
Baking powder
5 Min
Berry mousse
5 Std.
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Rice crackers
55 Min
Almond thins
25 Min
Nut paste
10 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min