Dispositivos e acessórios
Basic vegetable stock
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
695.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
296.8 kJ /
70.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vanilla ice cream
12h
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Wholegrain scones
30min
Mushroom soup
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Almond biscotti
3h 30min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Soft butter rolls
1h 50min
Hearty seven vegetable soup
30min
Basic bread
1h 35min
Frozen fruit sorbet
10min