Dispositivos e acessórios
Pasta salad with trout and vegetables
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
847.2 mg
Proteína
21.2 g
Energia
1659.7 kJ /
396.7 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Béarnaise sauce
10min
Broccoli salad
10min
Butter chicken
55min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Potato cakes
45min
Rice salad
1h
Everyone's favourite chicken curry
40min
Seafood con arroz
45min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Penne and vegetables
35min
Classic mushroom risotto
30min