Dispositivos e acessórios
Tomato and red lentil soup
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
red lentils120 g
-
whole black peppercorns5
-
ripe tomatoes cut into halves900 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
tomato paste75 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
raw sugar1 - 1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
sea salt to serve1 - 2 pinches
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1114.7 mg
Proteína
8.4 g
Energia
554.2 kJ /
131.8 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
17.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hearty seven vegetable soup
30min
Green goodness soup
10min
Carrot and coriander soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Indian spiced sweet potato soup
25min