Dispositivos e acessórios
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1506 kJ /
360 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Stir-Fried Vegetables
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Shrimp
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Steamed Whole Fish
45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Shrimp Cakes
30min
Clams marinières
30min
Yasai Yaki
25min
Shrimp Sauté
25min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min