Dispositivos e acessórios
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1506 kJ /
360 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Watermelon Ginger Splash
1h 45min
Steamed Whole Fish
45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Asian Somen Noodle Salad
45min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Lemon Garlic Broccoli
20min