
Dispositivos e acessórios
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Preparação 10min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
water21 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh baby artichokes cut into quarters, outer spikes removed3
-
small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)24 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
360 kcal /
1506 kJ
Proteína
14 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
61 g
Fibra
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos