![Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a9a7cd9c-5f70-46ad-8b64-9d356237bd9b/Derivates/7863c0b3-83b3-4ad9-a22f-368a38794bd3.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ oz fresh parsley, leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)
- 21 oz water
- 2 tsp salt, divided, plus extra to boil pasta
- 3 fresh baby artichokes, cut into quarters, outer spikes removed
- 24 oz small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 10 ½ oz fresh mushrooms, sliced
- 10 ½ - 16 oz spaghetti
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1506 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 61 g
- Gordura
- 6 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sambal Petai Prawns
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Summer seafood soup
45min
Curry Fish
35min
Steamed Whole Fish
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Egg Drop Soup
45min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Tom Yum Goong
30min