Dispositivos e acessórios
Chocolate volcanos
Preparação 20min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
dark chocolate broken into pieces350 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 pinch
-
eggs6
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour75 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
fresh raspberries to serve150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
132.2 mg
Proteína
10.5 g
Energia
3017.8 kJ /
718.5 kcal
Gordura
51.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
31.7 g
Hidratos de carbono
55.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème brûlée
7h
Hollandaise sauce
15min
Quiche Lorraine
45min
Chocolate ganache
20min
Chocolate cream pie
4h 15min
Crunchy turtles
3h 25min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Traditional cocktail sauce
5min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Chocolate fondant cake
40min
Chocolate brownie trifle
6h