Dispositivos e acessórios
Croissants
Preparação 45min
Total 16h
18 pieces
Ingredientes
-
water120 g
-
full cream milk120 g
-
dried instant yeast or 10 g fresh yeast, crumbled1 tsp
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter (1 whole 250 g block, cold and 50 g cut into cubes), plus extra to grease300 g
-
sea salt1 tsp
-
egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
114 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1004 kJ /
240 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26sa 30 dk
Crème pâtissière
15 dk
Chocolate Lava Cakes
55 dk
Corn tortillas
1sa 50 dk
Chocolate Eggs
2sa 15 dk
Ghost meringues
12sa 25 dk
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30 dk
Sour Plum Candy
20 dk
Choux pastry
1sa
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4sa 30 dk
Caramel peach brioche
2sa 15 dk
Croissants
12sa