Dispositivos e acessórios
Crispy turkey and lentil meatballs
Preparação 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.5 g
Energia
1577 kJ /
377 kcal
Gordura
26.7 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
13.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Polenta
1h
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Tuna stew with potatoes
40min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Noodle soup
35min
Green beans with tomato and parsley
55min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Turkey burgers
1h 25min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Turkey burgers
1h 25min
Stuffed tomatoes
50min
Garlic Turkey Stew
45min