Dispositivos e acessórios
Leftover Vegetable Hummus
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
282 mg
Proteína
7 g
Energia
944 kJ /
226 kcal
Gordura
14 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Leek and Cheese Tart
1 Std. 5 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Guacamole
5 Min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Hummus
5 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Baba Ganoush
1 Std.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Keine Bewertungen
Sumac-spiced Houmous
5 Min