Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tbsp ground coriander
- 1 pinch ground paprika
- 2 pinches ground cumin
- 300 g bulgur, coarse
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper
- 1000 g water
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp pine nuts, to garnish
- 50 g fresh tomatoes, deseeded and diced, to garnish
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3960 kJ / 440 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Hidratos de carbono
- 43.5 g
- Gordura
- 12.1 g
Receitas alternativas
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Chicken moghrabieh
25hod. 15min
Semolina cake (namoura)
1h 50 min
Arabian ice cream
10h 25 min
Red lentil soup with cumin
55min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with rice
1h
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min