Dispositivos e acessórios
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Preparação 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.4 g
Energia
2598.3 kJ /
621 kcal
Gordura
31.4 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PEARS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Marzipan
10min
Simnel Cake
3h
Brain Cupcakes
1h 40min
Sweet Shortcrust Pastry
35min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Sonja's Bread
3h 10min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Dundee Cake
3h 10min