Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 45 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 1 orange, thin peelings of skin
- 180 g pitted dates
- 2 bananas, ripe (approx. 200 g), cut in pieces
- 3 large eggs
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
-
150
g soya milk
ou 150 g rice milk - 180 g gluten free plain white flour
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Ganache
- 200 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 100 g sunflower margarine, dairy free
- 150 g icing sugar
- 4 Tbsp soya milk
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2121 kJ / 507 kcal
- Proteína
- 5.9 g
- Hidratos de carbono
- 59.9 g
- Gordura
- 27 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h